Gönderen Konu: UO Setup, Connector, Sunucu Bağlantı Problemleri ve Çözüm Yolları  (Okunma sayısı 4851 defa)

Reus

  • Ziyaretçi
Oyuncularımızın karşılaşmış olduğu başlıca sorunlar ve çözüm yollarına konu içerisinde değinilmiştir. Belirtilmeyen sorunlar ile ilgili forum sayfamızda arama yaparak çözüm arayabilirsiniz. Sorunlarınızın çözümleri konusunda yardım almak için bizlere aşağıdaki bağlantıda bulunan iletişim adreslerimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

İletişim Adreslerimiz

Dosyalar (Link)


1) Ultima Online Kurulum Sorunları

Web sayfamızın dosyalar bölümünde sizlere sunmuş olduğumuz Ultima Online'nın 1.46.0.3 versiyonu bazı bilgisayarların güvenlik duvarına takıldığı için kurulumlarda sorunlar yaşanabiliyor. Bu sorunu aşmak için aşağıdaki bağlantıda sizlere sunduğumuz Ultima Online Mondain’s Legacy versiyonunu indirebilir ve kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

Ultima Online Mondain’s Legacy - İndir (Google Drive)




2) Nebula Connector Kurulum Sorunları

Web sayfamızın dosyalar bölümünde sizlere sunmuş olduğumuz Nebula Connector, sıkıştırılmış dosya olduğu için güncel olmayan Winrar sürümlerinde arşiv sorunu çıkarabiliyor. Bu sorunu aşabilmeniz için Winrar sürümünü güncelleyebilir, arşiv sorununun devam etmesi halinde ise aşağıda ki alternatif bağlantılardan Nebula Connector'ü indirebilir ve kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

Nebula Connector 1 - İndir (Dosya.tc)
Nebula Connector 2 - İndir (Cloud.mail.ru)


3) Uyumsuzluk Sonucu Connector Bağlantı Sorunları

Nebula Connector Bazı bilgisayarlar ile uyumlu çalışmayabiliyor ve bu durum bağlantı sorunlarına yol açmakta. Bunun çözümü için aşağıdaki adımları izleyerek, paylaşılan bağlantılardaki dosyaları temin etmeniz yeterli olacaktır.

1. Adım: İlk adım olarak yeni bir Nebula Connector kurulumu yapmalıyız. Bunun için 2. Madde de sizlere sunulmuş Nebula Connector'lerden birini indirmeniz yeterli olacaktır.

2. Adım: Nebula Connector'ün kurulmasının ardından aşağıdaki bağlantıda yer alan Nebula UO.exe dosyasını indiriniz ve rar'dan çıkarınız. Rar'dan çıkarmış olduğunuz dosyayı Ultima Online'nın kurulu olduğu dizine taşıyınız ve var olan dosya ile değiştiriniz. Ardından ise Nebula UO.exe'yi çalıştırınız. Güncellemelerin ardından oyuna giriş yapabilirsiniz.

Nebula UO.exe - İndir
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2022, 01:13:44 Gönderen: Czarny »