Gönderen Konu: 2vs2 PvP Turnuvası - Bu akşam 22:30  (Okunma sayısı 206 defa)

Czarny

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 1101
2vs2 PvP Turnuvası - Bu akşam 22:30
« : 11 Kasım 2022, 20:42:14 »

Merhaba,

Bu akşam saat 22:30'da 2vs2 PvP turnuvası yapılacaktır.


Turnuvaya ile ilgili kurallar ve genel bilgiler aşağıdaki gibidir:

Turnuvaya katılan takımda 1 Pure Mage olmak zorunda, diğer oyuncu warlock veya warrior olabilir.

1. Turnuvaya katılımlar 22:30'da duyuru geçildikten sonra, '' .etkinlik '' komutu ile sıralı şekilde gerçekleştirilecektir. Karşılaşmalar 22:45'te başlatılacaktır. İstenilen sayıya ulaşıldığı kararlaştırılır ise Nebula Staff başlangıç saatini beklemeden turnuvayı başlatabilir.
2. Katılım ücreti kişi başı 1m olarak belirlenmiştir, ücret bankanızda bulunmalıdır.
3. Turnuvaya katılım esnasında çantanızda sadece kullanacağınız silah, set, robe ve spell book bulunabilir. Binekle veya çantasında reg, potion, bandaj, kirli bandaj, tp, arrow vb eşyalarla gelen oyuncular, karşılaşma sıraları geldiğinde öldürülerek diskalifiye edileceklerdir.
4. Taraflardan birinin, takım halinde ölümünden sonra Loot serbest, ceset kesmek ise yasaktır. Karşılaşma devam ederken loot yapmak yasaktır.
5. Field ve summon büyülerinin kullanımı yasaktır.
6. Silahlar üzerinde poison kullanımı yasaktır. Silahlardaki zehir oyuncu sorumluluğundadır, Nebula Staff uyarı yapmakla yükümlü değildir.
7. Duvar kalkmadan koruma büyüleri hariç hiçbir büyü atamaz ve hareket edemezsiniz. Eğer duvar kalkmadan rakiplerden biri erken reaksiyon gösterirse oyuncu ilkinde uyarılacak, devamında turnuvadan diskalifiye edilecektir.
8. Kullanmanız için, karşılaşma başlamadan önce açılacak menüden; seçeceğiniz 3 adet potion, 10 adet bandaj, 3 adet oil cloth, 15 adet arrow, 1 adet tp ve 5 adet 120'lik reg kristali alabilirsiniz.
9. Turnuvaya katılım ilk 16 kişi olarak belirlenmiştir, katılıma göre 32 kişiye arttırılabilir. Yalnızca belirtilen sayılarda katılım gerçekleştirilecektir. 16 kişilik minimum katılımcı sayısı sağlanmazsa eğer turnuva iptal edilecektir.
10. Katılım için .etkinlik yazmanız gerekmektedir. Turnuvaya katılımlar sırayla ve otomatik olarak yapılacaktır. Katılım 32 kişi dolana kadar , eğer dolmazsa katılım başladıktan sonra 15 dakika boyunca devam edecektir.
11. Turnuvada ilk tur eşleştirmeleri random yapılacaktır.
12. Turnuvada sadece müsabaka bitiminin ardından banka kullanılacaktır. Müsabaka başlamadan evvel herhangi bir şekilde rakibine göre potion, set, silah vb değişimi veya herhangi bir sebep ile banka kullanımı yapılmayacaktır. (Rakibiniz müsaade eder ise kısa süreli banka kullanımına izin verilebilir)
13. Multi client ile turnuvaya katılan kişiler tespit edildiği takdirde üzerindeki eşyalar turnuva birincisine verilecek olup, turnuvadan elenecektir.
14. Tüm turnuvalarda olduğu gibi genel kurallar geçerlidir. PvP Turnuvaları Genel Kuralları(Link)
15. Order/Chaos Shield, Dark Shield ve Magical kalkan türlerinin kullanımı yasaktır.
16. Karşılaşma başladıktan sonra; büyü atmak amacıyla, karakterin anında soyunmasına neden olacak komutları kullanarak büyü atmak yasaktır.
17. Turnuvaya katılan oyuncuların, farklı ip olsa bile, 1'den fazla karakterle katılması ya da arkadaşının yerine savaşması yasaktır. Turnuva sırasında bilgisayar değiştirmek, ip değiştirmek yasaktır. Tespit edilmesi halinde, kuralı ihlal eden tüm karakterler Nebula Staff tarafından öldürülüp, üzerlerindeki itemler alınıp, jail işlemi uygulanacaktır.
18. Necromancy yeteneğinin ve itemlerinin kullanımı yasaktır.
19. Turnuvaya katılan oyuncuların, turnuvaya katılmadan önce aynı ip'den giriş yapan tüm clientleri tamamen kapattıktan sonra, tek bir client açarak turnuvaya katılmaları gerekmektedir.
20. Turnuvaya katılan kişiler, kullanacakları itemleri çantalarında olacak şekilde (Mage Robeler de dahil) katılım sağlamalıdır.
21. Turnuva esnasında oyundan kopanlar, afk olanlar ihraç edileceklerdir.
22. Ekstra ödül kazanıldığında, Nebula database'inde kayıtlı account sahiplerinin kendi ad-soyadları dikkate alınacaktır. Örneğin; a4tech accsine kayıtlı kişi ali veli ise, bu account sahibinin kazanması halinde sadece bu isme havale yapılacaktır. Haricen isim beyanı dikkate alınmayıp, ödül verilmeyecektir.
23. Nebula UO Shard oyun ve forum platformundan yasaklanmış hesapların ve kişilerin turnuvaya katılımı yasaktır. Yalan beyanda bulunup katılım sağlandığında veya turnuva kazanıldığında ödüller verilmeyip ihraç edileceklerdir.
24. Turnuvaya seyirci alımı olmayacaktır, lütfen bu konuda page atmayınız.
25. Turnuvada potion seçiminden önce oyuncular rakiplerine kullanacakları class ve silahları söylemek zorundadır.
26. Turnuvada alınan kill'ler (MC) oyuncu sorumluluğundadır, Nebula Staff turnuva sonunda kill düşürme işlemi yapmayacaktır.
27. Oyuncular turnuvaya katılım sırasında ve her turda yapacakları karşılaşmalarda; çantalarında sadece kullanacakları set, silah, robe ve spellbook'u bulundurabilirler. Çantasında reg, potion, boş potion, bandaj, kirli bandaj, arrow, tp bulunduran oyuncular öldürülerek diskalifiye edileceklerdir.
28. Her oyuncu, kendisine verilen bandaj, potion, reg vb malzemeler ile savaşmak zorundadır. Diğer oyuncular ile potion değişimi, bandaj aktarımı vb durumlar yasaktır.


Not: Turnuvaya girdikten sonra oyundan çıkarsanız 60sn sonra otomatik olarak eleneceksiniz. Turnuva esnasında bilgisayar değiştirmek, farklı ip den giriş yapmak, multi karakter ile katılmak gibi durumlar tespit edildiğinde turnuvadan eleneceksiniz.

Not: 3-4-5-6-7-13-15-16-17-18-19-21-23-27-28 nolu maddeler ihlal edildiğinde, turnuvadan ihraç işlemi uygulanacaktır.

Not: Turnuva başladıktan sonra, ihraç gerektiren kuralları ihlal eden oyuncuların üzerindeki eşyalara Nebula Staff tarafından el konulacak ve oyuncuya ihraç işlemi uygulanacaktır.



Turnuva Ödülleri

1.Olan oyunculara Nightmare
2.Olan oyunculara Unicorn
3.Olan oyunculara Silver steed 




*Karşılaşma sırasında kullanacağınız malzemeler turnuva başlamadan önce ekranınıza  gelecek olan  menüden seçebileceksiniz.


Bu menüden seçeceğiniz 3 adet potion, 10 adet bandaj, 2 adet oil cloth, 15 adet arrow, 1 adet tp ve 5 adet 120'lik reg kristali alabilirsiniz.
Aldığınız bu eşyaları diğer oyuncularla değiştirmek, paylaşmak, aktarmak vb şeyler yasaktır. Her oyuncu kendi hakkı olan eşyaları kullanabilir, fazlasını kullanması yasaktır.





Yukarıdaki resimde yazan duyuruyu  gördüğünüzde, PvP'ye katılmak için 22:30'da " .etkinlik " yazmanız ve açılan menüden 1vs1 PvP seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Katılım sırasında çantanızda sadece savaşmak için kullanacağınız set, silah, robe ve spell book olmalıdır. Katılım ücretiniz bankanızda olmalıdır.




Aşağıdaki duyuru geçtikten sonra turnuvaya geç kalan oyuncular alınmayacaktır. (Lütfen katılmak için page atmayınız)






Not: Olası bir aksilik durumunda Nebula Staff gerekli duyuruları forum ve oyun içerisinden yaparak turnuvayı iptal edebilir.
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2022, 20:43:57 Gönderen: Czarny »