Gönderen Konu: Tame Etkinliği Bu Akşam 22:30  (Okunma sayısı 340 defa)

Czarny

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 1101
Tame Etkinliği Bu Akşam 22:30
« : 16 Aralık 2022, 03:53:48 »



Merhaba,

Bu akşam 22:30'da Tame Etkinliği yapılacaktır. Katılım 15 dakika sürecektir.

- Etkinliğe, oyun içerisinde yapılacak duyurudan sonra, bineksiz şekilde, katılım ücretini çantanıza alıp, page atarak katılabilirsiniz.

- Katılım ücreti 1m olarak belirlenmiştir, ücret çantanızda çek olarak bulunmalıdır.

- Katılım sırasında çantanızda sadece çek, reg, spellbook, potion, tp, set, robe, taming staff ve tamer kıyafetleri bulunabilir.

- Katılım sırasında çantanızda runebook, rune, animal corpse deed, pet trading contract, golem, binek, gemi, kutu, saman vb eşyalar bulunamaz.

- Bineksiz şekilde katılım sağlamalısınız.

- Etkinlik önceki Tame etkinliğinden farklı olarak, yaratık olmadan gerçekleşecektir. Etkinlik alanında sadece Orion isimli binekler ve diğer oyuncular olacaktır.

- Etkinlik, Orion kapmaca şeklinde gerçekleşecektir. Orion tame edebilen sonraki tura geçecek, tame edemeyenler elenecektir.

- Her etapta tamer sayısından daha az Orion olacaktır. Örneğin 16 tamer varsa, 12 Orion olacaktır, en fazla 12 kişi bir sonraki aşamaya geçebilecektir. Sonraki etapta 12 tamere 8 Orion olacaktır vb şekilde son etaba kadar devam edilecektir.

- Orion tameleyip sonraki etaba geçen oyuncular, diğer oyuncuların da geçitten geçmesini bekleyecektir. Her etaba aynı anda başlanacaktır. İlk geçen için de, son geçen için de şanslar eşittir.

- Tamer sayısı her etapta giderek azalmış olacak ve sırasıyla ilk 3 , ilk 2 ve 1. belirlenmiş olacaktır.

- Etkinliğe katılabilmeniz için Animal Taming ve Animal Lore yetenekleriniz en az 80.0 olmalıdır.

- Etkinlik alanında oyunculara ya da Orion isimli bineklere saldırmak, Invisibility büyüsünü diğer oyunculara ve Orion'lara kullanmak yasaktır.

- Etkinlik alanında Summon büyüleri, alan büyüleri ve field büyülerinin kullanımı yasaktır.

- Stealing/Snooping kullanmak yasaktır.

- Bir sonraki etaba geçebilmek için Orion ehlileştirip, Orion'a binip, Orion a binmiş şekilde geçitlerden geçmelisiniz.



- Orion'a binmenize rağmen hata alıp, geçitten geçemezseniz, Orion'dan inip tekrar binerek denemelisiniz.

- Orion tameledikten sonra, tameden çıkartırsanız ya da bir şekilde Orion ölürse, tame edilmemiş Orion kaldıysa şansınızı yeniden deneyebilirsiniz, tur atlamak için herhangi bir talepte bulunamazsınız.

- Orion tameleyip, Orion'a bindikten sonra, diğer etaba geçmemek, birden fazla Orion tame etmeye çalışmak, diğer oyuncularla iletişime geçmek, engellemek, trollemek vb şeyler yasaktır. Orion tameleyip, bindikten sonra, vakit kaybetmeden diğer etaba geçmelisiniz.

- Etkinlik alanından Orion isimli binekle ayrılan, Orion'u herhangi bir şekilde etkinlik alanından çıkartan ya da bunu deneyen oyuncular Bug Abuse jail ile cezalandırılıp, Taming yetenekleri sıfırlanacaktır.

Etkinlik Binek Ödülleri :

1. Nightmare
2. Unicorn
3. Kii Rin


Not: Derece yapan oyuncular, kazandıkları bineği tame ederek, tame puanı da kazanabilecekler.



Not: Olası bir aksilik durumunda Nebula Staff gerekli duyuruları forum, discord ve oyun içerisinden yaparak turnuvayı iptal edebilir.



Czarny

  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 1101
Ynt: Tame Etkinliği Bu Akşam 22:30
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2022, 23:38:41 »