Gönderen Konu: Boyalar  (Okunma sayısı 3608 defa)

Nebula

  • High Council
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 179
Boyalar
« : 13 Mayıs 2020, 20:48:08 »
Rare Dye - Sınırsız :
 
Hediye Stoğu'ndan 125.000 bilete alabilirsiniz. Rare dye kumaştan yapılmış kıyafetleri ve bagleri boyamanıza yaramaktadır. Rare dyelar random renklerde çıkmaktadır. .hediye menüsünden 15 kredi karşığında alabilirsiniz ve alırken rengi seçebilirsiniz. Bu boyalar sınırsızdır, renkleri değiştirilemez.
 
Çıkabilecek olan renkler ;
 



Black Dye - Sınırsız :

 
 
Hediye Stoğu'ndan 150.000 bilete alabilirsiniz. Black dye kumaştan yapılmış kıyafetleri ve bagleri siyaha boyamanıza yaramaktadır. .hediye menüsünden 20 kredi karşılığında alabilirsiniz. Bu boya sınırsızdır.


Leather Dye - Kullanıma Göre :



Hediye Stoğu'ndan 400.000 bilete alabilirsiniz. Leather dye deri zırhları boyamanıza yaramaktadır. .hediye menüsünden 50 kredi karşılığında alabilirsiniz. Leather dye renksizdir. Normal Dye yardımı ile boyayabilir ve kendi seçeceğiniz renkle sınırsız kullanabilirsiniz. Kan veya tohum ile elde ettiğiniz boyalarla renklendirdiğinizde 10 şarjı olacaktır, daha sonra tekrar doldurmanız gerekir.


Furniture Dye - Kullanıma Göre :



Hediye Stoğu'ndan 600.000 bilete alabilirsiniz. Furniture dye mobilyalarınızı boyamaya yaramaktadır. .hediye menüsünden 50 kredi karşılığında alabilirsiniz. Furniture dye renksiz çıkacaktır. Normal Dye yardımı ile boyayabilir ve kendi seçeceğiniz renkle sınırsız kullanabilirsiniz. Kan veya tohum ile elde ettiğiniz boyalarla renklendirdiğinizde 10 şarjı olacaktır, daha sonra tekrar doldurmanız gerekir.


Rare Dye Tub - Şarjlı :



Üretebilmek için 150 CP (Craft Puanı) gerekmektedir. Carpentry menüsünden 50 log ve 1 adet Woodland Board kullanarak üretebilirsiniz. Woodland Board'ı .craftrewards menüsünden 1 CP ve 10.000 gp karşılığında alabilirsiniz. Rare dye tub kumaştan yapılmış kıyafetleri ve bagleri boyamanıza yaramaktadır. Renksiz üretilmektedir. Kan veya tohum ile elde ettiğiniz boyalarla renklendirdiğinizde 10 şarjı olacaktır, daha sonra tekrar doldurmanız gerekir.



Farming sisteminden elde edilebilecek boyalar;
 
1. Nesil tohumlar : Bu tohumların renkleri normal rare dye sisteminde bulunan renklerdir. Bu bitkilerden elde ettiğiniz renkler ile Leather, Furniture dyeları ve üretilen Rare dye tub'leri renklendirebilirsiniz.



2. Nesil tohumlar : Bu tohumların renkleri daha kaliteli ve güzel renklerdir. Bu bitkilerden elde ettiğiniz renkler ile Leather, Furniture dyeları ve üretilen Rare dye tub'leri renklendirebilirsiniz.





Yaratık kanlarından elde edilebilecek özel renkler :

En özel kan rengine sahip yaratıklar:



Yaratıkların kanlarından boya yapabilmek için;



1- Yaratıklara büyü, yay, silah ile hasar verdiğinizde ve yaratığın cesedini bıçak vb aletle kestiğinizde kanları akar.

2- Glassblowing Sistemi'nde, alchemist vendordan alabileceğiniz blow pipe ile üretebileceğiniz dye jar ile önce jar'a çift tıklayıp sonra kanı seçerek jar'a doldurabilirsiniz.

3- Daha sonra dolu jar'ı alchemist karakterinizle, tinker menüsünden üreteceğiniz heating stand ile işlemeniz gerekiyor. Dye jar'a çift tıklayıp, heating stand'ı seçerek jar'ı işleyebilirsiniz.

*Başarısız olursanız jar patlar, üst üste patlatırsanız ölebilirsiniz.
*Başarıyla işlediğiniz dye jar'a çift tıklayıp Leather Dye, Furniture Dye ve carpenter menüsünden üretilebilen Rare dye tub' u seçerek boyanızı renklendirebilirsiniz.
*Her jar, boyanıza 10 şarj verir. 10 kere kullandıktan sonra tekrar şarj etmeniz gerekir. Dilerseniz şarjın bitmesini beklemeden de yeni renk verebilirsiniz, bu durumda önceki kalan boya şarjları silinecektir.