Gönderen Konu: Inscription  (Okunma sayısı 2734 defa)

Nebula

  • High Council
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 179
Inscription
« : 13 Mayıs 2020, 21:12:21 »

 
Inscription, güzel yazı yazma sanatı, kitapları kopyalamaya yarayan bir yetenek olsa da en çok bilinen yanı büyülü parşömen yazmak ve Runebook-Spellbook yapabilmek için gereklidir.
 
Bir büyü parşömeni yazabilmek için, aynı büyünün kullanıldığında harcadığı mana bulunması gerekir ama yazarken manayı harcamaz. Dolayısıyla Intelligence statınız yüksek olmalıdır. Yeteneğinize göre parşömenler çeşitlenir, artar ve yazılır.

Yazılmış bir büyü parşömenini kullanarak büyü yapmak isterseniz, normalde gereken mana miktarının, yarısı kadar mana harcayarak büyüyü yapabilirsiniz. Aynı zamanda büyüyü bir kademe daha düşük magery yeteneği ile de yapabilirsiniz parşömen sayesinde.

Elven/yumi bow ile ice/fire robe yapımında gereken Enchantment Scroll'u yazabilmek için de inscription yeteneği gereklidir.
 
Bu yeteneğin aynı zamanda büyülerde hasar arttırıcı bir bonus özelliği de vardır.

 
[Strateji] Eğer magery ile beraber geliştirirseniz ya da magery zaten geliştirdiyseniz, 30.0 - 40.0 Poison scroll, 40.0 - 50.0 arası greater heal gibi kademeli şekilde arttırarak daha fazla para kazanarak geliştirebilirsiniz. Özetle yazabildiğiniz son sayfa büyü parşömeni yazarak geliştirmenizi öneririz.
[Yardımcı Yetenekler] Magery.