Gönderen Konu: PvP Turnuvaları Genel Kuralları  (Okunma sayısı 1637 defa)

Nebula

  • High Council
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 179
PvP Turnuvaları Genel Kuralları
« : 13 Mayıs 2020, 21:41:05 »
Merhabalar,

           Yaptığımız turnuvalardaki genel kurallar aşağıdaki gibi sıralanmaktadır. Yapılacak turnuvalar en az bir gün önceden haber verilecektir.
 
    1 -  Katılım ücreti bankanızda hazır bulunmalıdır. Otomatik katılım olmayan etkinliklerde katılım ücreti çek olarak yanınızda bulunmalıdır.
    2 -  Turnuvaya katılım esnasında üzerinizde sadece silah, set, robe ve spellbook bulunabilir.
    3 -  Silahlarınızın üzerinde hiçbir şekilde poison sürülü olmayacaktır. Turnuva esnasında size verilen eşyaların içinde bu zehri silmeniz için gerekli eşyalar verilmektedir.
    4 -  Gerekli olan reg, potion ve bandaj size tarafımızdan verilecektir, standart olarak belirlenen bandaj sayısı 5'tir ve aksi belirtilmediği sürece fazla bandaj kullananlar turnuvadan elenir. Bu reg, potion ve bandajların sayısı turnuvaya göre değişiklik gösterebilir.
    5 -  Karşılaşma; iki oyuncudan birinin veya takımın, tüm savaşçılarının ölmesi ile sonuçlanır.
    6 -  Karşılaşma bittikten sonra eğer turnuvada izin veriliyorsa, kazanan kişi/takım lootlama işlemi yapacaktır. Bu bilgi turnuva başlığı altında belirtilmektedir.
    7 -  Katılacağınız her turnuvada ceset kesmek yasaktır.
    8 -  Katılım için page atan, binekleri ile gelen oyuncular, katılım sıralarını kaybederek geri gönderilecektir.
    9 -  İlk 8 , 16 , 32 , 48 veya 64 kişitakım olarak belirlenmiştir. Takımlı turnuvalarda bu sayı en fazla 64'e çıkabilir. Katılımcı sayısı  sağlanmadığı taktirde turnuva düzeni sağlanması için katılımcı sayısında düşürme gerçekleştirilebilir. Örnek olarak turnuvaya alınacak katılımcı sayısı 32 olarak belirlenmiş ve katılan kişi 20 de kaldı ise o turnuva 16 kişi üzerinden yapılacaktır. Katılan 16 kişi ile turnuva yapılacak ve geri kalan 4 kişinin katılım ücreti iade edilecektir.
    10 -  Turnuvaya katılım farklı bir seçenek belirtilmediği sürece .etkinlik komutu ile yapılacaktır.
    11 -  Forum üzerinden alım yapılacak turnuvalarda ( 2v2 veya 4v4 ) " Forum hesabınızdan PM yoluyla yapılacak olup, saat **:** 'den itibaren atılan ilk 16 mesaj dikkate alınacaktır. Saat **:**'dan önce atılan PM dikkate alınmayacaktır."  şeklinde belirtilecektir. Mesajı iletmeniz gereken kişi açılacak turnuva konusu altında belirtilecektir.
    12 -  Forum üzerinden alım yapılan turnuvalarda istenilen bilgileri yanlış veya eksik gönderenlerin turnuvaya alımı yapılmayacaktır ayrıca  9. Maddede belirtilen kurallar geçerlidir.
    13 -  Engelli Koşu, GM Topuk ve Zar Turnuvası forum üzerinden belirtilmeden yapılabilir gün içerisinde forumdan konu aracılığı olmadan, oyun içerisinde yarım saat önce duyurusu geçildikten sonra alımlar page yolu ile ya da .etkinlik komutu ile yapılacaktır.
    14 -  GM Topuk ve Zar Turnuvası 9. Maddeye bağlı olmayıp katılımlar page yoluyla değil, .katil komutuyla yapılmaktadır. Turnuva başlama saati geldikten sonra katılmak için .katil komutunu kullanabilirsiniz. Turnuva ödülleri turnuvayı düzenleyen yönetici tarafından belirlenmektedir.
    15 -  Turnuva süresince katılımcıların oyun içi sorunları ile ilgilenilmeyecektir, bu tür sorun ve taleplerinizi turnuvadan sonra bildirmeniz gerekmektedir.
    16 -  Turnuvaya katılanlar hazırlıklarını önceden yapması gerekmektedir, tüm eşyaları çantasında veya bankasında hazır bulunmalıdır. Hazırlık yapılmıyorsa bu tamamen katılımcının sorunudur. Silahsız veya eksik eşya ile pvp turnuvasına katılım yapan oyuncunun banka kullanımı, rakibinin ve Nebula Staff'ın inisiyatifindedir.
    17 -  Herhangi bir aksaklık halinde oyun yöneticileri turnuva saatinde, katılımcı sayısında veya ödülde değişiklik yapabilir. Bu bildirimi forum üzerinden açılan konuda, discord sunucumuzda veya oyun içerisinde duyuru olarak bildirilecektir. Yaşanan ertelemeler konusunda yine duyuru yapılacaktır.

           Yukarıda belirtilen kuralların ihlali sonucunda turnuvaya katılan oyuncuların diskalifiye edilmesi söz konusudur. Bütün katılacak oyunculara şimdiden başarılar ve iyi eğlenceler dileriz.

Nebula Staff
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2020, 03:39:00 Gönderen: Czarny »