Gönderen Konu: Athelus - Loredor PvE Görevleri  (Okunma sayısı 5211 defa)

Nebula

  • High Council
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 179
Athelus - Loredor PvE Görevleri
« : 13 Mayıs 2020, 14:36:59 »
  Loredor adasındaki kalede duran ya da Buccaaneer's Den şehrinde bulunan Athelus isimli NPC'den görev alabilirsiniz.



  Görevler "Kolay, Orta, Zor" şeklinde 3 kategoride olup, her görev aldığınızda görevinizin zorluk derecesi rastgele olarak seçilecektir. Şu an için 40 adet kolay, 35 adet orta, 35 adet zor görev bulunmaktadır. Görev sisteminin herhangi bir reset süresi ya da bekleme süresi yoktur.

  Kolay Görevler : Poison büyüsünden etkilenirler. Parrying yeteneği olan zırhlı oyunculara çok daha az hasar verirler. Drop olarak +3 magical silah ya da set parçası düşürürler. Ödül olarak : Öldürdüğünüz Yaratık Adedi x 1000 gold ve +9 Silah/Olgun Ostard Yumurtası/Crystal Of Robe eşyalarından biri.

 Orta Görevler : Poison büyüsünden etkilenmezler. Parrying yeteneği olan zırhlı oyunculara çok daha az hasar verirler. Drop olarak +6 magical silah ya da set parçası düşürürler.Ödül olarak : Öldürdüğünüz Yaratık Adedi x 2000 gold ve +12 Silah/Olgun Ostard Yumurtası/Shire/Invulnerability Leather Armor(Full) eşyalarından biri.

 Zor Görevler : Poison büyüsünden etkilenmezler. Parrying yeteneği olan zırhlı oyunculara daha az hasar verirler. Drop olarak +9 magical silah ya da set parçası düşürürler.Ödül olarak : Öldürdüğünüz Yaratık Adedi x 3000 gold ve +15 Silah/Olgun Ostard Yumurtası/Mustang/Fresian/Invulnerability Leather Armor(Full) eşyalarından biri.



 Oyun içerisinde .gorevim yazarak görev ilerlemenizi görebilir, yaratıkların bulunduğu bölge hakkında bilgi alabilirsiniz.

 Görevde sizden istenen yaratıkları öldürdüken sonra tekrar .gorevim yazarak "Görevi Teslim Et" butonuna tıklayarak ödülünüzü alabilirsiniz. Gold ödülünüz bankanıza gönderilip, rastgele eşya ödülünüz çantanıza newbiefied olarak bırakılır. Loredor Quest Prize isimli eşyaya çift tıklayarak ödülünüzü alabilirsiniz.


 
 Not : Görev yaratıkları en çok hasar veren oyuncunun durum hanesine yazılır. Summon vb büyülerle de öldürüyor olsanız, en çok hasarı veren summon yaratığın sahibinin durum hanesine yazılır.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2021, 05:47:50 Gönderen: Czarny »