Gönderen Konu: 2vs2 Binekli PVP Etkinliği | 24 Ocak 2022 Pazartesi 21:45 | Tüm Item'lar Bizden!  (Okunma sayısı 861 defa)

Reus

  • Ziyaretçi

2vs2 PVP TURNUVASI


TURNUVA TARİHİ VE SAATİ: 24 Ocak 2022 Pazartesi 21:45
KATILIM LİMİTİ: 64 Oyuncu
KLASMAN: 1 Warrior & 1 Mage Karakter
KATILIM ÜCRETİ: 250 000 Gold
KATILIM ŞEKLİ: .etkinlik Komutu

Turnuvaya katılım belirtilen tarih ve saat itibariyle başlatılacak olup, katılımlar maksimum 15 dakika süreyle açık tutulacaktır. Katılım ve gerekli kontrollerin tamamlanmasının ardından turnuva belirtilen kurallar ve şartlar dahilinde başlatılacaktır.

ÖDÜLLER

1. TAKIM: Invincible
2. TAKIM: Penia
3. TAKIM: Kii Rin



KATILIM SÜRECİ VE GEREKSİNİMLER

1. Madde: Etkinlik süresince katılım gösteren oyuncuların Multi Client özelliğini kullanmaları yasaktır. Katılım öncesi tüm Client'leri kapatınız ve ardından birkaç dakika bekledikten sonra oyuna giriş yapınız. Multi Client ile katılım gösteren oyuncular etkinlikten ihraç edilecektir.

2. Madde: Katılım öncesi çantanızı tamamen boşaltmalısınız. Hareket ettiremedeğiniz Aile Defteri vb. eşyalar ve de Mage oyuncuların etkinlik içerisinde kullanacakları Spellbook konusunda müsamaha gösterilecektir. Örnek katılım şekli aşağıdaki gibidir.



3. Madde: Oyun içerisinde yapılacak etkinlik katılım duyurusu ile .etkinlik komutunu yazınız ve karşınıza çıkan ekrandan 2VS2 seçeneğine tıklayınız. Katılım bedeli olan 250 000 Gold Ücret bankanızda/kumbaranızda bulunuyorsa etkinlik alanına geçiş yapabilirsiniz.

4. Madde: Magery Karakterlerde olması gereken yetenekler ve yetenek puanları aşağıda listelenmiştir. Belirtilen yetenekler ve ilgili yetenek puanları harici herhangi bir yeteneğe sahip olan oyuncular etkinlikten ihraç edilecektir.
  • Anatomy 100.0
  • Evaluating Intelligence 100.0
  • Healing 100.0
  • Inscription 100.0
  • Magery 100.0
  • Meditation 100.0
  • Poisoning 100.0

5. Madde: Warrior Karakterlerde olması gereken yetenekler aşağıda listelenmiştir. Listelenen yeteneklerin karakterdeki dağılımı oyuncularımızın tercihindedir. Belirtilen yetenekler harici herhangi bir yeteneğe sahip olan oyuncular etkinlikten ihraç edilecektir.
  • Anatomy
  • Archery
  • Arms Lore
  • Fencing
  • Healing
  • Lumberjacking
  • Mace Fighting
  • Parryying
  • Poisoning
  • Swordsmanship
  • Tactics
  • Wrestling

MÜSABAKA SÜRECİ VE KURALLAR

1. Madde: Müsabaka alanına çekilen oyunculara müsabaka içerisinde kullanacakları eşyaların teslim edilmesi.


Mage: Greater Heal (3), Greater Cure (3), Total Refresh Potion (3), Maximal Reagent Crystal (1), Trapped Pouch (2), Clean Bandages (10), Fire Steed (1), Ice/Fire Robe (1), Devil Draglet (Tam Set)

Warrior: Greater Heal (3), Greater Cure (3), Total Refresh Potion (3), Greater Agility (3), Deadly Poison (3), Nightsight Potion (1), Trapped Pouch (2), Clean Bandages (10), Oil Cloth (3), Unicorn (1), Blackrock Platemail Zırh (Tam Set - Kalkan Dahil), Arrows (30), Crossbow Bolt (30), Silah Takımı (Resimde Görünenler)

2. Madde: Eşyaların teslim alınmasının ardından oyuncular, yetkili tarafından müsabaka alanına atılacak duvarın arkasına geçmeli ve duvarın tamamen kalkması ile savaşa başlamalıdır.

3. Madde: Müsabakalar esnasında Mage karakterlerin kullanması yasak olan büyüler aşağıdaki gibidir.
  • Duvar Büyüleri (Wall of Stone, Fire Field, Poison Field, Paralyze Field, Energy Field)
  • Summon Büyüleri (Blade Spirits, Summon Creature, Energy Vortex, Air Elemental, Summon Deamon, Earth Elemental, Fire Elemental, Water Elemental)
  • Diğer Büyüler (Recall, Incognito, Invisibility, Mark, Gate Travel, Eartquake)

4. Madde: Müsabakalar esnasında öldürülen arkadaşınızı büyü veya bandaj yoluyla diriltebilirsiniz.

5. Madde: Müsabakalar esnasında öldürmüş olduğunuz oyuncunun cesedini kesmeniz yasaktır fakat ceset içerisinde bulunan Potion vb. eşyaları alabilir ve devam eden müsabaka içerisinde kullanabilirsiniz.

6. Madde: Kullanımınıza sunulan bineklere ait özellikleri kullanabilir veya rakiplerinize bineklerinizle saldırabilirsiniz.

7. Madde: Kazanan oyuncuların belirlenmesinin ardından kullanımınıza sunulan eşyalar yetkili tarafından silinecektir. Müsabakayı kaybeden oyuncular Moongate'in bulunduğu bir alana ışınlanır ve isterlerse oldukları yerden müsabakaları izleyebileceklerdir.

8. Madde: Katılım sonrası Disconnect/Connecting Lost gibi durumlarda oyuncular anlık olarak ekran görüntüsü almalıdır. Talep edilmesi durumunda ise yetkililere iletilmesi gerekmektedir. Alınan ekran görüntülerinde masaüstünün sağ alt kısmında bulunan saat görünmelidir. Turnuva içerisinde bu durumlardan kaynaklı yaşayabileceğiniz IP değişiklikleri, tarafınıza katılım ücretinin iade edilmeden turnuvadan ihraç edilmenize yol açacaktır. IP Adresinizde değişikliğin yaşanmaması durumunda turnuvaya devam edebilirsiniz. Müsabakalar esnasında elinizde bulunmayan sebeplerden ötürü oyundan düşmeniz veya çıkmanız durumunda müsabakanın devam edip etmemesi mevcut rakibinizin tasarrufundadır. Rakibinizin sizi beklemeyi tercih etmesi üzerine mevcut tur bitene kadar rakibiniz ile bekletilmek üzere farklı bir alana alınırsınız. Tur bitimine kadar oyuna giriş yapmazsanız, katılım ücreti tarafınıza iade edilmeden etkinlikten ihraç edilebilirsiniz. Sunucu bazlı yaşanabilecek bağlantı problemlerinde Nebula UO Shard Yönetimi durum değerlendirmesi yapacaktır. Bu değerlendirme sonrası turnuva kaldığı yerden devam edebilir veya ileri bir tarihe ertelenebilir. Erteleme durumlarında mevcut durumlar göz önünde bulundurularak, oyuncuların mağdur olması engellenecektir.

9. Madde: Müsabaka başlamadan önce yetkili tarafından müsabaka esnasında kullanabileceğiniz eşyalar sizlere verilecektir. Gerekli düzenlemeleri yapmanız ve müsabakaya hazırlanmanız için yaklaşık olarak 30 saniyeniz bulunacaktır. Bu süre zarfında yetkili, rakibiniz ile aranıza bir duvar büyüsü atacak ve duvarının kalkmasının ardından müsabaka resmi olarak başlamış kabul edilecektir. Duvarın kalkmasını beklemeden rakibinize saldırmanız yasaktır. Bu kuralı ihlâl eden oyuncuların karakterleri öldürülerek oyundan ihracı sağlanacaktır. Duraklamak, mola istemek gibi durumlar müsabakanın seyrini etkilemeyecektir. Bu konuda sorumluluk tamamen oyunculara aittir.

10. Madde: Etkinlik içerisinde yada müsabaka esnasında argo, küfür, hakaret, hile veya rakibinize karşı çıkar sağlamak amacıyla program kullanıldığı tespit edilirse, müsabaka durdurulur. Kuralı ihlâl eden oyuncunun karakteri öldürülerek etkinlikten ihracı sağlanır ve oyuncu hakkında gerekli cezai işlem uygulanır.

11. Madde: Bir sonraki müsabakada oyuncularımızın mağdur olmaması adına, düşen Stat değerleri oyuncu talebine bağlı olarak mevcut Stat değerleri üzerinden (Büyü etkisinde olmayan Stat değerleri.) yetkili tarafından telafi edilecektir.

12. Madde: Nebula UO Sunucusu üzerinden süresiz uzaklaştırılan kişilerin turnuvaya katılımları yasaktır. Bu durumun tespiti halinde katılım gösteren hesap (Account) hakkında süresiz uzaklaştırma kararı alınır. İhlâlin tespiti turnuva içerisinde yapılır ise hesap (Account) süresiz uzaklaştırma alacaktır. Müsabaka içerisinde tespiti halinde, karakter öldürülür ve hesap (Account) süresiz uzaklaştırılır. İhlâlin tespiti turnuva sonunda yapılır ise kazanmış olduğu ünvan/hediye alınır ve hesap (Account) süresiz olarak uzaklaştırılır.

13. Madde: Turnuva sırasında seyirci alımı olmayacaktır.

Turnuva için yayın yapılması halinde konu içerisinden bilgi geçilecektir. Konu içerisinde belirtilen tüm kurallar ve şartlar hakkında turnuva içerisinde bilgilendirme yapılmayacaktır. Turnuvaya katılım gösteren tüm oyuncularımız bu kuralları/şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Nebula UO Shard Yönetimi belirtilen kuralları/şartları değiştirme veya yok sayma hakkına sahiptir. Yaşanabilecek olası değişiklikler için turnuva tarihine kadar konuyu güncel olarak takip etmeye özen gösteriniz.


ETKİNLİK ALANI

« Son Düzenleme: 21 Ocak 2022, 09:31:04 Gönderen: Reus »