Gönderen Konu: Crafters of Loredor - Craft Görevleri  (Okunma sayısı 6308 defa)

Nebula

  • High Council
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 179
Crafters of Loredor - Craft Görevleri
« : 13 Mayıs 2020, 12:08:18 »
Sistem İşleyişi;
 
 Moongate ile Loredor adasına giderek, Crafters Of Loredor loncasına katılıp, loncanın size vereceği görevleri yapabilirsiniz.

 Crafters Of Loredor loncasına, Loredor Guild Hall'de bulunan guildstonedan kayıt yaptırabilirsiniz.

 Başka bir oyuncu loncasına üye olsanız dahi Crafters Of Loredor loncasına katılabilirsiniz. Loncaya katılmanız için Blacksmithing, Bowcraft/Fletching, Carpentry, Tailoring ve Tinkering yeteneklerinizin en az 75.0 olması gereklidir.



 Crafters Of Loredor'da 5 farklı şöhret vardır. Bunlar Blacksmithing, Bowcrafting, Carpentry, Tailoring ve Tinkeringdir. Görev yaptıkça, bu mesleklerdeki şöhretiniz de artar.
 Kayıt işleminizi tamamladıktan sonra taşa çift tıklayarak lonca içerisindeki şöhretinizi ve görevlerden kazandığınız toplam altın miktarını görebilir, lonca eşyaları alabilirsiniz.




 Görev Alma/Tamamlama İşlemleri ;

 Guildstone'un yanında bulunan Craftmaster Of Loredor isimli karakterden Crafters Of Loredor'a ait görevleri alabilirsiniz. Görevler yukarıda bahsettiğimiz 5 yeteneğe uygun şekilde kategorilere ayrılmıştır.



 Hangi kategoriden görev istediğinizi ve zorluk derecesini seçerek görevi alabilirsiniz. Aynı anda sadece 1 kategoriden görev alabilirsiniz. Size verilen görevi tamamlayana kadar başka kategoriden görev alamazsınız.

 

 Görevler "Kolay, Orta, Zor" şeklinde 3 kategoriden oluşmaktadır. İstenen eşya tipine ve adedine göre zorluk derecesi belirlenmektedir. Zorluk derecesi seçimi, sizin lonca içerisindeki o yetenek grubuna ait şöhretinize göre verilmektedir. Görev ödülleri arasında tabir-i caiz ise dağlar kadar fark yoktur, sadece istenen eşyanın değerine göre ödüller artmaktadır.

 Kolay : 1 Loredor Coin ve 1 Zanaat Deneyimi
 Orta : Blacksmithing'de 3 Loredor Coin ve 3 Zanaat deneyimi, diğer kategorilerde 2 Loredor Coin ve 2 Zanaat Deneyimi
 Zor : Blacksmithing'de 5 Loredor Coin ve 5 Zanaat deneyimi, diğer kategorilerde 3 Loredor Coin ve 3 Zanaat Deneyimi

 Görevi aldıktan sonra çantanızda Quest Deed düşecektir. Quest Deed'e çift tıklayarak sizden istenen eşyanın tipi, adını, kaç adet istendiğini ve mevcut görev ilerlemenizi görebilirsiniz.

 Quest Deed çantanızdayken istenen eşyayı ürettiğinizde otomatik olarak Quest Deed'e eklenecektir. Bu sebeple görevde istenen eşyaları görevi aldıktan sonra üretmeniz gerekmektedir.

 Görevi tamamladıktan sonra Quest Deed'e çift tıklayarak görevi teslim edebilirsiniz. Ödül parası direkt bankanıza gönderilecek olup, kazandığınız Loredor Coin'ler çantanıza düşecektir.


 Lonca Eşyaları :
 
 Lonca eşyalarını görevlerden kazandığınız Loredor Coin ile satın alabilir, lonca ünvanlarını kazanmış olduğunuz şöhretler ile alabilirsiniz.

 Runic Tools :


 Runic Smith's Hammer : Çantanızdayken Blacksmithing eşya üretimindeki heba şansınızı %99.99 azaltır. 100 şarjlıdır ve her üretimde 1 şarj azalır.
 Runic Bowyer's Tool : Çantanızdayken Bowcrafting eşya üretimi heba şansınızı %99.99 azaltır. 100 şarjlıdır ve her üretimde 1 şarj azalır.
 Runic Mortar&Pestle : Çantanızdayken Alchemy iksir üretimi heba şansınızı %99.99 azaltır. 500 şarjlıdır ve her üretimde 1 şarj azalır.
 Runic Saw : Çantanızdayken Carpentry eşya üretimi heba şansınızı %99.99 azaltır. 100 şarjlıdır ve her üretimde 1 şarj azalır.
 Runic Sewing Kit : Çantanızdayken Tailoring eşya dikimi heba şansınızı %99.99 azaltır. 100 şarjlıdır ve her üretimde 1 şarj azalır.
 Runic Tinker Tools : Çantanızdayken Tinkering eşya üretimi heba şansınızı %99.99 azaltır. 100 şarjlıdır ve her üretimde 1 şarj azalır.

 House Plans :


 Ev görselleri için : Craft Evler (Link)

 Yukarıdaki House Planları alarak, yeni tip evler craft edebilirsiniz. House Plan'ı aldıktan sonra çift tıklayıp üretim için gereken eşyaları görebilirsiniz.


 İstenen eşyaların solunda bulunan butonlara tıkladığınızda çantanızda eğer ki o eşyadan var ise otomatik olarak House Plan'e ekler. Gereken tüm eşyaları House Plan'e ekledikten sonra üretime başlayabilirsiniz. Ev üretiminin heba şansı yoktur.

 
 Others :


 Alchemy Mechanism : 250'şer adet potion üretmenize yarar. 20 şarjlıdır. Her toplu üretiminde 1 şarj azalır. Detaylı Bilgi : alchemy-mechanism/
 Fish Oven : 50.000'er adet balık pişirmenize yarar. 10 şarjlıdır. Her toplu pişirmede 1 şarj azalır. Detaylı Bilgi :/esyalar/fish-oven/
 Painter's Recipe : Painting yeteneğini öğrenip, tablo yapabilmeniz için gerekli olan tariftir. Craft Book'unuza ekleyerek kullanabilirsiniz. Detaylı Bilgi : /esyalar/painting/
 Painter's Tool : Tablolar üretebilmek için gereken tooldur.

 
 Ünvanlar :

 Blacksmithing :
 The Weaponsmith (20 Şöhret)
 The Armorer (40 Şöhret)
 The Golden Hammer (60 Şöhret)
 Elder Blacksmith (80 Şöhret)
 Legendary Blacksmith (100 Şöhret)

 Bowcraft :
 The Fletcher (20 Şöhret)
 The Heartwood (40 Şöhret)
 The Bloodwood (60 Şöhret)
 Elder Bowyer (80 Şöhret)
 Legendary Bowyer (100 Şöhret)

 Carpentry :
 The Woodworker (20 Şöhret)
 The Builder (40 Şöhret)
 The Interior Decorator (60 Şöhret)
 Elder Carpenter (80 Şöhret)
 Legendary Carpenter (100 Şöhret)

 Tailoring :
 The Weaver (20 Şöhret)
 The Dressmaker (40 Şöhret)
 The Golden Scissors (60 Şöhret)
 Elder Tailor (80 Şöhret)
 Legendary Tailor (100 Şöhret)

 Tinkering :
 The Metallurgist (20 Şöhret)
 The Fixer (40 Şöhret)
 The Engineer (60 Şöhret)
 Elder Tinker (80 Şöhret)
 Legendary Tinker (100 Şöhret)

 Not : Şöhretiniz loncadan ayrılmadığınız sürece hiç bir durumda azalmaz. Ünvan seçimleri için sadece o sayıya ulaşmış olmanız yeterlidir, ünvan aldığınızda azalmaz.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2021, 05:55:32 Gönderen: Czarny »