Gönderen Konu: Stealing  (Okunma sayısı 1962 defa)

Nebula

  • High Council
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 179
Stealing
« : 13 Mayıs 2020, 21:27:50 »

 
Hırsızlık yeteneği. Diğer oyunculardan eşya çalmak için kullanabilirsiniz. Çantasını snooping yeteneği ile açtığınız oyuncudan, değerli ya da değersiz ( tercihinize göre ) eşyaları, use skill - stealing makrosu, skills penceresindeki stealing in yanındaki mavi butona tıklayarak ya da skills penceresinden sürükleyerek çıkartacağınız stealing sekmesine çift tıklayıp çalmak istediğiniz eşyayı seçerek çalabilirsiniz.
Stealing yeteneğinize, sizin ve eşyasını çalmak istediğiniz kişinin stat değerlerine bağlı olarak fark edilme ve başarısız olma gibi ihtimaller vardır. Farkedildiğinizde, farkeden kişiye criminal olursunuz. Bu yüzden, guard zone bölgelerde dikkat etmelisiniz.

 
[Strateji] Çalmak için Snooping ile çantayı açın ve use skill - stealing makrosu, skills penceresindeki stealing in yanındaki mavi butona tıklayarak ya da skills penceresinden sürükleyerek çıkartacağınız stealing sekmesine çift tıklayıp çalmak istediğiniz eşyayı seçerek çalabilir ve yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. 2. bir hırsız karakterinizle ya da stealing kasmak isteyen başka bir oyuncu ile sakin bir yerde/evde karşılıklı olarak çalarak rahatlıkla geliştirebilirsiniz.
[Yardımcı Skilller] Snooping.