Gönderen Konu: Dungeon Altar  (Okunma sayısı 4083 defa)

Nebula

  • High Council
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 179
Dungeon Altar
« : 08 Haziran 2021, 19:51:15 »
 Selamlar,

 Uzun soluklu, zor ancak eğlenceli ve getirisi yüksek bir PvE sistemi ile karşınızdayız. Ancient Fire Dungeon'dan aşina olduğunuz Altar sistemi artık Covetous, Deceit, Despise, Destard, Hythloth, Ice Dungeon, Shame ve Wrong dungeonları için de geçerlidir.

 Sistem işleyişi;

 Covetous, Deceit, Despise, Destard, Hythloth, Ice Dungeon, Shame ve Wrong dungeonlarında öldürdüğünüz yaratıklardan belli bir ihtimalle (takribi Fire Dungeon'daki mark drop oranı ile aynı) o dungeona ait marklar düşmektedir. Fire Dungeon mevcut işleyişinde devam edecektir, Destardda bulunan ve 10 leveldan oluşan Altar bu sisteme dahil değildir.



 Toplamda 150 adet o dungeona ait Mark toplayarak dungeon içerisinde bulunan Altar'ı aktif ederek yaratıkları ortaya çıkarabilirsiniz.



 Altar'ı aktif ettiğiniz zaman Dungeon'a ait Boss ve 15 adet Minionı taşın etrafında çıkacaktır. 15 adet Minion'ı öldürmeden Boss'a hasar veremezsiniz ancak Boss size hasar verebilir bu yüzden dikkatli olmalısınız. 15 adet Minion'ı öldürdükten sonra Boss'a saldırabilirsiniz. Her Dungeon'da farklı bir Boss ile karşılaşacaksınız ve her Boss'un kendisine ait yetenekleri olacak. Sizi attan düşürebilir, altınızda Fire Field çıkarabilir, sizden can çalabilir. tepenize kayalar düşürebilir vb. Bütün Boss'ların yeteneklerini öğrenene kadar dikkatli olmanızı tavsiye ederiz :) Boss öldüğünde cesedinin hemen yanında sadece Altar'ı aktif eden kişinin açacağı bir hazine kasası bırakacaktır. Bununla birlikte Boss'a 1000'den fazla hasar veren herkesin bankasına Fire Altar'daki gibi ekstra ödül gidecektir.

Boss'a ait kasa içerisinde;
 - 100.000 - 120.000 Gold,
 - Olgun Ostard Yumurtası,
 - Enchantment Scroll,
 - 2 adet Invul Studded Leather Armor
 - 10 adet Aqua Hide
 - 10 adet Gold Hide
 - 5 adet Earth Hide
 - 5 adet Devil Hide
 - 2 adet Vanquishing Weapon
 - 3 adet Power Weapon
 - 3 adet Softening Potion
 - 10 adet Silk Cloth
 - Random Mount (Fresian, Kii'rin, Silver Steed, Manticore)
 - Dungeon ait Idol.

Boss öldürüldükten sonra Altar ancak 36 saat sonra tekrar kullanılabilir.

 
 Darkseer (Final Chapter):

 Covetous, Deceit, Despise, Destard, Fire Dungeon, Ice Dungeon, Shame ve Wrong dungeonlarının Bosslarından elde ettiğiniz Idol'ler ile Darkseer's Lair'a geçit açabilirsiniz. Geçidi açabilmeniz için bütün dungeonlara ait 1'er adet idolün çantanızda olması gerekmektedir. Bütün idolleri çantanızda topladıktan sonra oyun içerisinde " .altar " yazarak geçidi açabilirsiniz. Geçiti ev, gemi ve guard zone dışında dilediğiniz yerde açabilirsiniz. Geçit toplamda 1 dakika boyunca aktif olarak kalıp sonrasında otomatik olarak kapanacaktır. Geçidi açmaya çalıştığınız sırada eğer ki başka oyuncular Darkseer's Lair'da yer alıyorsa geçidi açamayacaksınız ve onların savaşının bitmesini bekleyeceksiniz.



 Geçidi açtıktan sonra Darkseer kendi bölgesinde spawn olacaktır. Darkseer'ı öldürmeniz için geçit açıldıktan sonra 1 saatiniz var. Darkseer's Lair'a girdikten sonra herhangi bir şekilde dışarı çıkarsanız tekrar giremezsiniz. Bu sebeple arrow, reagent, bandage, potion vb ihtiyaçlarınızı geçitten geçmeden önce çantanıza aldığınıza emin olmalısınız. Darkseer's Lair içerisinde 1 adet ankh taşı bulunmaktadır. Darkseer, Dungeonlarda bulunan Altar Boss'a kıyasla çok daha güçlü, çok daha ölümcüldür. Savaş esnasında bir gözünüz her zaman HP barında olmalı :)



 Eğer ki Darkseer'ı 1 saat içerisinde öldüremezseniz arkadaşlarınız(eğer ki var ise) ile birlikte geçidi açtığınız noktaya geri atılırsınız. Eğer ki öldürmeyi başarırsanız geçidin açıldığı noktaya geri gönderilirsiniz ve geçidi açan kişinin bankasına Darkseer's Treasure Chest ve Darkseer'a 1000'in üzerinde hasar veren herkesin bankasına da ekstra ödül otomatik olarak gönderilecektir.

 Darkseer's Treasure Chest içerisinde;
 - 700.000 Gold
 - 4 adet Olgun Ostard Yumurtası
 - 2 adet Invul Studded Leather Set
 - 4 adet Vanquishing Weapon
 - 5 adet Power Weapon
 - 1 adet Random Mount (Darkhide Raptor, Griffin, Hawkstrider)

 
Dungeon Altar'a Özel Yeni Binekler;

Darkhide Raptor :

STR = 800
DEX = 225
INT = 225

Özellikleri;
- Binildiğinde 35 armor vermektedir.
- Binildiğinde "Dismount" (Binekten düşme) bonusundan etkilenmemektedir.
- Binildiğinde ".raptorpoison" komutu ile 45 saniyede 1 rakibinize poison büyüsü atabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için Magery ya da Poisoning yeteneğine ihtiyacınız yoktur.
- Saldırdığı oyuncuyu yaralama (bleeding) ve zehirleme ihtimali vardır.

Griffin :

STR = 800
DEX = 225
INT = 225

Özellikleri;
- Binildiğinde 35 armor vermektedir.
- Binildiğinde "Dismount" (Binekten düşme) bonusundan etkilenmemektedir.
- Binildiğinde Armor Ignore, Injury, Paradarbe, Bleeding bonuslarını vurma ihtimalinizi arttırır. 

Hawkstrider:

STR = 800
DEX = 225
INT = 225

Özellikleri;
- Binildiğinde 35 armor vermektedir.
- Binildiğinde "Dismount" (Binekten düşme) bonusundan etkilenmemektedir.
- Binildiğinde attığınız ve başarılı olduğunuz her büyüde +5 mana kazanırsınız.



Not: Ice Dungeon'a ait marklar, Cold Cave'de çıkmamaktadır.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 21:45:53 Gönderen: Czarny »