Gönderen Konu: Ramazan Etkinliği [Kutaisi]  (Okunma sayısı 531 defa)

Rolex

  • Nebula Staff
  • Newbie
  • *****
  • İleti: 37
Ramazan Etkinliği [Kutaisi]
« : 24 Mart 2023, 21:33:13 »
Asırlardır geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan, savaşların kaderine ürettikleri zırh ve silahlarla yön veren Minoc halkı iyi geçen hasat mevsiminin tadını çıkarıp savaş rüzgarından uzak bir Ramazan hazırlığına girmişti. Ardında zaferle sonuçlanan onlarca savaş bırakan haşmetli ve merhametli Kral Lord Kutaisi halkıyla iç içe yaşamasıyla merhametini ve sevecenliğini, düşmanlarına saldığı korkuyla kudretini gözler önüne seriyordu. Fethettiği hiçbir şehri başsız, hiçbir haneyi aşsız bırakmamıştı.

Tabii ki halkı tarafından bu kadar çok sevilen Lord Kutaisi'nin, bir o kadar da acımasız ve nefret dolu, dost gibi görünen düşmanları olacaktı...

Elde ettiği başarılarıyla her daim Lord Kutaisi'nin gölgesinde kalan, korkusundan Kutaisi'nin karşısına çıkamayan bu yüzden yakın dostuymuş gibi görünerek O'na ve halkına zarar vereceği günü iple çeken Lord Zestafoni, her fırsatta Kral'ı devirmek için harekete geçti. Kral'dan habersiz şekilde önce Yew'de yaşayan haydutların sonra da Orc'ların lideri Uruk-hai'nin  yanına giderek durumu anlattı ve onlardan Kralı devirebilmek için yardım istedi.

Tüm halkın Ramazan hazırlığı yaptığı dönemde, bir gece kente gizlice sızan çingeneler kentte bulunan bütün sihirli davulları ele geçirdiler. Ertesi sabah neye uğradığını şaşıran halk durumu hemen Lord Kutaisi'ye iletti.

Hem Ramazan öncesi soyguna uğramış halkının üzüntüsünü hem de en yakın dostu Lord Zestafoni'nin ihanetine uğramış olmanın acısıyla kahrolan Lord Kutaisi, Moonglow şehrine gelerek bir ferman okudu ve durumu tüm Sosaria halkı ile paylaştı.

Derhal harekete geçen halk, sefer için Ramazan sonrasına sakladıkları savaş ekipmanlarını çıkartıp, haydutlardan ve orclardan davulları geri toplamak için kolları sıvadı.

Bakalım Moonglow halkı davulları toplayıp Lord Kutaisi'ye ulaştırabilecek mi?


Etkinliğe Nasıl Katılırsınız?

Lord Zestafoni'nin, anlaştığı haydutları ve orcları öldürerek elde edebileceğiniz " Ramazan Davulu ve Sihirli Davulları "  Lord Kutaisi'ye götürmeniz gerekiyor. Lord Zestafoni ve Uruk-hai, ordularını denetlemek için üç kampa da günde birer kez gidecektir. Karşılaştığınızda ihanetin cezasını vermeyi unutmayın. Lord Zestafoni'yi öldürdüğünüzde 3 Adet Sihirli davul, Silah ve parayla ödüllendirileceksiniz. Uruk-Hai'yi öldürdüğünüzde 3 Adet Sihirli davul, Silah ve parayla ödüllendirileceksiniz.

Ramazan Davulu ve Sihirli Ramazan Davulu


Lord Zestafoni ve Uruk-Hai


Toplanması Gereken Davul Sayıları

500 Adet Ramazan Davulu
100 Adet Sihirli Davul


Davulları Nasıl Teslim Ederim?

Kutaisi'ye çift tıkladığınızda karşınıza gelen menüde çantanızda bulunan davulun türüne tıklamanız yeterli olacaktır. Çantanızda kaç tane davul varsa otomatik olarak hepsi eklenecektir.
Teslim ettiğiniz davulları geri alamazsınız.



Ödülü Nasıl Alırım?

Kutaisi'ye çift tıkladığınızda karşınıza gelen menüden alttaki iki seçenekten tamamlamış olduğunuz davulların sayısını görebilir ve ödülünüzü alabilirsiniz. Ödüller bankanıza bag içerisinde otomatik olarak gidecek şekilde ayarlanmıştır.


Ödüller nelerdir?

500 adet Ramazan Davulu'nu teslim ettiğinizde kazanacağınız ödüllerin tamamı : Dragleat Derisi 3'er Adet, 150k Altın, 2 Adet Sos , 2 Adet Olgun Yumurta, Softening Potion 3 Adet, Hediye Bileti 5000 Adet, Scroll of Enchantment  2 adet, +9,+12,+15 Silah (1 er adet ve random), Random Mount (Random 1 adet binek, İhtimaller: Fresian, Mustang, Silver Steed , Kii rin), Ramazan Robesi  1 Adet, Ramazan Devesi 1 Adet.

Ödüller örnektir, binek ve silahların random olduğunu ve değişebileceğini unutmayınız.


100 adet Büyülü Davul teslim ettiğinizde kazanacağınız ödüllerin tamamı : Dragleat Derisi 6'şar Adet, 500k Altın, 4 Adet Sos, Softening Potion 3 Adet, Scroll of enchantment  2 adet, +12 ve+15 Silah 2'şer Adet, Random Mount (Random 1 adet binek, İhtimaller: Invincible, Manticore, Penia, Aida, Unicorn, Nightmare, Raptor), Ramazan Robesi  1 Adet, Ramazan Devesi 1 Adet,1 Takım İnvul Deri Set, 4 takım Dragleat set (Dewil, Aqua, Gold, Earth Dragleat Setlerden 1'er takım), Cyanide Potion  3 Adet

Ödüller örnektir, binek ve silahların random olduğunu ve değişebileceğini unutmayınız.


Haydutların ve Orcların Kurduğu Kamplar

Kamp 1 - Orc Valley


Kamp 2 - Orc Valley


Kamp 3 - Britain Fields

Kamp 4 - Minoc


Kutaisi'ye giden geçitler;


Cove


Vesper





Etkinlik 19 Nisan 2023'ye kadar devam edecektir.

Not: Kutaisi'ye davulları teslim ettiğiniz alanda savaşmak, hırsızlık yapmak vb diğer oyunculara zarar vermek yasaktır, toplamış olduğunuz ödüller silinir ve jail cezası alırsınız. Kampların olduğu bölgelerde savaşmak serbesttir.

Ramazan Devesi tameden çıktığında tekrar tame edemezsiniz.






« Son Düzenleme: 26 Mart 2023, 10:36:11 Gönderen: Rolex »