Gönderen Konu: Mining  (Okunma sayısı 1819 defa)

Nebula

  • High Council
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 179
Mining
« : 13 Mayıs 2020, 21:15:45 »

 
Madencilik yeteneği, Blacksmithler (Demir işlemecisi – silah/set yapanlar) için gerekli olacak madenleri/Oreleri (Demir cevheri) toplamak ve bunları Ingot a çevirmek için (işlenmiş hali) kullanılan bir skill. Yeteneğinize göre çıkardığınız cevher kaliteli olacaktır. En kalitelisi Blackrock'tur.
 
Madenlerde, tinker vendorundan ya da menüsünden elde edebileceğiniz kazma/pickaxe 'a  iki defa tıklayıp kazacağınız yere tıklayarak kazmaya başlarsınız. Çıkan oreler çantanıza düşecektir. Bunları Forge (Ateş) içinde eritecek ve Ingot haline getireceksiniz. Minoc banka önü ve craft alanında, çoğu madende ya da Blacksmith, Armorer, Weaponsmith binalarında bulabilirsiniz. Carpenter menüsünden de üretip evinizde kullanabilirsiniz.

Not: Değerli oreleri ( Bloodrock, Blackrock gibi ) heba etmeden eritmek için .craftrewards menüsünden 4 CP karşılığında alabileceğiniz Greater Sodium Cyanide Potion ile heba etmeden eritebilir ve ingot haline getirebilirsiniz.
 
[Strateji] Mining yeteneğini sürekli kazı çalışması yaparak ya da oreleri 1 er 1 er ayırıp, tek tek eriterek hızlı şekilde geliştirebilirsiniz.
[Yardımcı Skilller] Blacksmithy


Ingotlar:

« Son Düzenleme: 18 Nisan 2021, 18:50:04 Gönderen: Czarny »