Gönderen Konu: Moonglow  (Okunma sayısı 1237 defa)

Nebula

  • High Council
  • Full Member
  • *****
  • İleti: 179
Moonglow
« : 13 Mayıs 2020, 21:57:38 »
SOSARIA'NIN BAŞKENTİ | MOONGLOW



ROLE PLAY

Sosaria'nın başkenti...

Biliyorum kadim büyüler için atıyor kalbin. Moonglow’da aradığın büyüler bekler seni. Ama unutma burası tuzaklarla dolu bir ada! Belki şehri çevreleyen demir çitlerin dışına adım bile atmamalısın. Yelken açıp kaçabilirsin de, kadim büyülere erişip savaşabilirsin de… Bu şehir sana ihtiyacın olanı verecek, karşılığında sadakatinden başkasını dilemeyecek…
 
Büyük ve tek parça bir ada üzerine kurulmuştur bu şehir. Binaları taştan ve ahşaptan yapılmıştır. Şehir korumaları hem şehrin merkezinde hem de birkaç küçük büyücülük binasında hizmet verir. Adanın kuzey ucunda bir büyücü binası daha bulunur. Bu binadan kayıp topraklarda bulunan Papua şehrine gidebileceğin bir geçit vardır. Yine şehrin kuzey batı kıyılarından ise limana ulaşıp, denizlere yelken açabilirsin.

Şehrin ortasındaki labirentte dört tane geçit var ve bu geçitler şehrin dört tarafına ulaşmanızı sağlıyor. Merak etmeyin, şehre dönüş geçitleri de var. Bu geçitlerdeki simgelerin anlamı tamamen sır... Geçitlerin, şehre ayak basan ilk kadim büyücüler tarafından gizemli bir amaç için yapıldığı ve bu simgelerle şifrelendiği söyleniyor...



ŞEHİR HAKKINDA

Moonglow Şehri içerisinde bulunan kişisel evlere, Guard Zone veya Player Killer Zone (PK Kale) içerisine giriş yapabilmeniz için Hits Point (HP) seviyeniz %50 ve üzeri olmak zorundadır. Hits Point Seviyeniz %50'nin altında ise belirtilen alanlara giremezsiniz. Ayrıca şehir içerisinde kullanacağınız Guard Zone'a giriş Teleport'ları içinde bu kural geçerliliğini korumakta olup, diğer şehirlerden Moonglow Şehrine ait Guard Zone veya Player Killer Zone (PK Kale) içerisine ışınlanabilmek içinde bu kurala uymanız gerekmektedir.

Moonglow Şehri, diğer şehirlerin aksine kendine özgü kurallara sahip bir şehirdir. Özellikle bu şehir sınırları içerisinde kurulan evler, Nebula UO Shard Yönetimi tarafından belirli kurallara ve şartlara tabidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.


Birçok kişinin geçim kaynağı olan bu şehirde Craft karakterlere özel olarak tasarlanan Craft Quest NPC'leri bulunmakta olup, Craft karakterler bu NPC'lerden görevler alabilir ve imâl edecekleri ürünlerde daha fazla çeşit elde edebilirler. Detaylı bilgi için tıklayınız.

« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 08:18:38 Gönderen: Reus »